Cum descarcam sonerii, teme si imagini pentru telefonul mobil


cellphone

In acest articol m-am gandit sa va prezint un site de unde va puteti descarca gratuit sonerii, teme, imagini pentru telefonul vostru mobil. Acest site se numeste Zedge si cred ca este unul dintre cele mai mari site-uri care se ocupa cu asa ceva daca nu cel mai mare. Primul lucru pe care trebuie sa il facem cand ajungem pe site este sa introducem modelul de telefon pe care il avem. Dam un click pe Select your device.
CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MARI!

In casuta respectiva o sa introducem modelul nostru de telefon dupa care o sa alegem telefonul din lista de jos.

Acum o sa descarcati doar imaginile, soneriile, temele compatibile cu telefonul vostru. Pentru a descarca navigam pur si simplu prin meniul de sus si alegem ce vrem sa descarcam sau putem sa cautam in casuta de search numele melodiei, imaginii sau a temei pe care vrem sa o descarcam.

De exemplu daca am ales categoria ringtone o sa avem foarte frumos melodiile asezate pe categorii. Daca vrem sa descarcam o melodie apasam pe Get ringtone.

Daca vrem sa ascultam melodia apasam pe butonul Play, iar daca vrem sa o descarcam pe PC apasam pe butonul PC Download si o sa porneasca descarcarea.

Avem si o optiune foarte interesanta si anume Mobile Web. Aceasta optiune ne permite sa intram pe site direct de pe telefonul nostru mobil si sa descarcam melodia direct de pe telefon. Intrati de pe telefonul mobil pe http://m.zedge.net/zcode, iar in loc de zcode veti introduce codul melodiei pe care vreti sa o descarcati. Fiecare melodie are un cod care se numeste zcode.

Exact asa facem si daca vrem sa descarcam imagini sau teme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: